ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
"ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ"

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εισαγωγή Χρήστη
Login:
Password:
Forgot your password?

Σεμινάρια - Ημερίδες

 
Αρχική Σελίδα  > Εκδηλώσεις > Σεμινάρια - Ημερίδες

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΟΛΗΨΗ - ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ"

-Ομιλίες ενημέρωσης κοινού, Παρασκευή 19-03-2013, ώρα 10:00-12:30, "Μαγγίνειο Αμφιθέατρο", ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο (σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα). Μετά το πέρας των ομιλιών ενημέρωσης κοινού και μέχρι τις 19:00, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις μαστού στο 2ο όροφο του ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟΥ Θεραπευτηρίου (σύμφωνα με το δελτίο τύπου)

-Εξετάσεις μαστού, Σάββατο 20-03-2013, ώρα 09:00-19:00, 2ος όροφος, ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ Θεραπευτήριο (σύμφωνα με το δελτίο τύπου)

---------------------------------------------------------------------------------------

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διενέργεια εκπαιδευτικής διημερίδας "Επεμβατική Ακτινολογία του Μυοσκελετικού"

Η διημερίδα απευθύνεται σε Ακτινολόγους και Επεμβατικούς Ακτινολόγους με ενδιαφέρον στο Μυοσκελετικό.

Επίσης απευθύνεται σε συναφείς ειδικότητες, όπως Ορθοπαιδικοί, Νευροχειρουργοί, Αναισθησιολόγοι, κ.λ.π., οι οποίοι ενδιφέρονται στα θέματα Επεμβατικών Τεχνικών του Μυοσκελετικού υπό Απεικονιστική καθοδήγηση.

Το ESIR (European School of Interventional Radiology) είναι μια Ευρωπαϊκή εκπαιδευτική πρωτοβουλία υπό την αιγίδα του CIRSE (Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe) στα πλαίσια της οποίας διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα διημερίδα σχετικά με την Επεμβατική Ακτινολογία του Μυοσκελετικού και ειδικά της σπονδυλικής στήλης.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν στην Αγγλική γλώσσα θεωρητικές διαλέξεις και θα πραγματοποιήσουν σε μοντέλα ελάχιστα επεμβατικές πράξεις.

Το "ESIR 2013: Musculoskeletal Intervention Course" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013, και το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ".

Υπεύθυνος για τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής διημερίδας είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Επεμβατικής Ακτινολογίας κ. Αλέξης Κελέκης.

Για πληροφορίες, πατήστε εδώ

------------------------------------------------------------------------------------------

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΚΠΑ με το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ σας ενημερώνουμε για την ημερίδα: "Εργασία, Πρακτική Άσκηση και Εθελοντική Απασχόληση στον ΟΗΕ".

Για πληροφορίες, πατήστε εδώ

Αρχική
  |  
Ανακοινώσεις
  |  
Εκδηλώσεις
  |  
Εκπαίδευση
  |  
Λειτουργία Π.Μ.Σ
  |  
Επικοινωνία
  |  
Σύνδεσμοι

Powered by InterOPTICS A.E.E.